Som jag tidigare har berättat här i bloggen så öppnade Clarins sitt första Clarins Skin Spa på NK i Stockholm för en tid sedan. Nu kan man alltså inte bara köpa Clarins hela utbud av hud & kroppsprodukter samt make up på NK utan även ha möjlighet att boka in ansikts eller kroppsbehandling i ett behandlingsrum som ligger vägg i vägg med deras yta på NK Kosmetik.

Jag har inte gjort en ansiktsbehandling på över 6 månader så nu var det dags för en vårstädning av ansiktet. Jag bokade in en The Radiance Reviver:

Trött, grå och stressad hud blir avgiftad och återuppbyggd med en
cocktail av antioxidanter och revitaliserande växtextrakt för en
fräch hy med lyster. En multivitamin för huden.

20130426-194751.jpg

20130426-194820.jpg

En underbart skön 60-minuters behandling, väldigt annorlunda mot en klassisk ansiktsbehandling då både fot och handmassage ingick (väääldigt skönt) och hela behandlingen var väldigt mjuk, lugnande och avslappnande mer än fokus på tex portömmande. Masken ovan var riktigt skön, applicerades med spatel och efter en stund som drogs den bort som en mask :)! Produkterna doftar ljuvligt och detta är  en behandling jag absolut kan tänka mig att testa igen!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + 14 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.