I helgen öppnade efterlängtade kedjan COS sin första butik i Sverige, jag tog en sväng förbi butiken nu i veckan och den är väldigt ljus & fin. Armani som tidigare låg i samma lokal var väldigt mörk och dyster men nu är ytan vitmålad och väldigt mkt fräschare. Det blev ingen shopping denna gång men när jag har lite mer tid så ska jag ta en tur dit igen för att kolla igenom barn & damkollektionen i lugn och ro.

Butiken är fördelat på två plan och en yta på över 550 kvadratmeter. I butiken som ligger på Biblioteksgatan 3, i Stockholm  hittar du både dam, herr och barnkollektionen. COS gör väldigt snygga,  stilrena plagg och uppdaterade klassiker blandat med de senaste trenderna. Just nu gick skyltningen helt i vitt och vårens trendfärg gult! Väldigt snyggt!

COS ingår i H&M-gruppen och finns sedan tidigare i 8 andra europeiska länder.

2 thoughts on “COS har landat!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.