20121230-213755.jpg

Jag ÄLSKAR cremer, ju lyxigare desto bättre. Dagligen så använder jag serum, dag/nattcreme, ögoncreme, fotcreme och bodylotion. I perioder kan jag mixa billiga som dyra cremer och tyvärr har jag nog sedan en lång tid skämt bort min hy med ”insmörjning”. Jag skulle aldrig kunna sluta, jag älskar det och har skapat ett beteende som är kopplat till välbefinnande för mig.

Det jag har lärt mig med åren är att oftast innehåller dyrare cremer ett renare innehåll, inte en massa tillsatser och konserveringsmedel och att billiga märken oftast innehåller en större del vatten.

Apropå cremer och lyx så lanserar (v 9) SENSAI en ny uppdaterad superlyxig serie – ULTIMATE. 3 produkter med rena ingredienser och extrakt såsom Koishimaru Silk ex, Rice Oil extract och CPX Vital Extract, jag hittade bra info om SENSAI och deras produkters innehåll här. Sensai är en personlig favorit sedan många år men tyvärr är produkterna ganska dyra. Denna ”lyxserie” kostar följande:

The Lotion: steg 1, en förberedande lotion med en rik konsistens som återfuktar och ger näring. Pris 2645kr, 125ml

The Emulsion: Steg 2, en silkeslen emulsion som vårdar och ger lyster. Pris 3945kr, 100ml.

The Cream: Den teknologiskt mes avancerade och lyxigaste produkten i hela SENSAIS sortiment. Dne lyfter anti-agehudvården till en helt ny nivå. Pris 7895kr, 40 ml

8 thoughts on “Crème-o-man, Moi?

 1. MADELEN

  Priserna måste vara ett skämt!? Sjukt … Krämer i all ära, men nån måtta får det väl vara…. Inte många som har råd med det!

  Reply
 2. Helen

  Hej, Du är gullig som tipsar oss om allt möjligt men någonstans tror jag att de krämer som kom upp nu är liiiite för dyra för en ”vanlig Svensson”. Dessutom tror jag att om en kräm kostar 7895 kr så skall den vara jäkligt bra 🙂 Kram

  Reply
 3. Eva

  ”Maria Åkerberg” som tidigare hette ”Dermanord” tycker jag är ett jättebra märke som jag tror inte är massa tillsatser. Dessutom är det bra priser.
  Det har jag använt i flera år och jag har väldigt känslig hy och kan inte använda vad som helst. Jag är supernöjd med det märket.
  Kramar:-))

  Reply
 4. Oslojenta

  Verden vil bedras… Det er nesten de samme ingredienser i alle kremer uansett pris: lanolin osv. At dyre kremene er ”renere” enn billige betviler jeg også. Selvfölgelig kan de som har råd betale ekstra for lekker emballasje. Vi andre klarer oss med en tur til apoteket!

  Reply
 5. Elenor

  Jag är om 3 v 40 år och har extremt fin hy, sk persikohy och har INGA rynkor och jag använder endast apotekets dagkräm för ca: 70 kr. Om folk är så naiva och tror att krämer för dessa sjukt höga priser är bättre så är det synd om dom och deras plånböcker! Man betalar endast för namnet och ingenting annat!

  Reply
 6. Eva

  Men såå löjligt… Går du verkligen på pr-tricket att ju dyrare kräm, desto bättre kvalitét?
  Var och en blir ju salig på sin tro…

  Kolla upp så inte dina dyra cremer innehåller parabener.

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 5 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.