Vet ej vart jag ska börja…festen igår var magisk på så många olika sätt. En stor hemmafest i en familjs våning på 300kvm i Lärkstaden. 150 gäster som minglade och njöt av fest i en otroligt avslappnad & snygg hemmamiljö.
Årets Bäst Klädda Man är Jason Aka Timbaktu! Otroligt trevlig och ödmjuk kille. Årets Designer gick till Tiger och Årets Denimmärke är Lee. Se mer på www.cafe.se!
Min kväll i bilder kommer här!

IMG_9728.JPG

IMG_9717.JPG

IMG_9727.JPG

IMG_9721.JPG
Gästerna minglade runt i vardagsrummet, köket, sovrummen – överallt och sponsorerna hittades i naturliga miljöer såsom badrum & garderober! Så snyggt!
Chefredaktör Jens och Modechef Daniel ovan kan känna sig mer än nöjda! Jag & Linda är överlyckliga över att vi fick en pratstund med Jason!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − 7 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.