Första dagarna på vår semester har mest inneburit massa fix hemma i huset. Vi har målat en vägg i köket, rivit ner en bod på tomten och två rum i källaren ska målas innan sommaren och semestern är över!

Efter att ha ringt runt till ett antal olika Åhlens varuhus i Stockholm för att få tag på fotpallen som hör till min fåtölj Hedda som jag köpte för några veckor sedan hittade jag den äntligen i Fältöversten i fredags.

Tapet: Josef Frank, Fåtöj och fotpall Hedda/Åhlens

Jag måste faktiskt säga att Åhlensbutikerna har ett konstigt sätt att värna om sina kunder. En vara är kraftigt försenad ut i butik, ingen kan svara på när eller om den kommer att komma till deras butik och samtliga butiker var helt oförstående till att ta mitt nummer och ringa upp när och om den kom in i butiken. Har man inte ett datasystem där man ser vad man beställt eller vad som är på väg ut i butik? Skickas det inte ut nyhetsbrev från huvudkontoret till butikerna med info om nyheter?

Riktigt irriterande när man vill köpa en produkt som man bara går och väntar på ska nå butikerna en viss vecka. (Jag hittade både fåtölj och fotpall på pressveckan i våras och visste redan då att jag ville köpa dessa när de kom ut).

Men ack den som ger sig, nu är jag väääldigt glad över att ha hittat både fåtölj och fotpall i min favoritfärg. Dessa finns fortfarande i butik, kan dock inte svara på i vilka :)!

Jag ler varje gång jag går in i min walk-in-closet…det börjar blir så fint! Nu fortsätter jakten på ett snyggt brickbord och ny lampa i taket innan rummet är klart! Just på ovan bild syns inga kläder eller garderober men det kan jag visa en annan gång om ni vill :)!

4 thoughts on “Dagens finaste!

  1. LinnM

    vad härligt med semester! Hoppas du får det underbart. jag har en fråga om var du köpt parasollet till barnbordet i inlägget under?

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 2 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.