Jag surfar runt och inspireras av allt vårfint som landat i olika webshoppar! Till slut fastnar jag för denad som blir mina två favoriter som jag tänker möta våren i!

Toppen Exchange är en vacker, lång top med djupt skurna ärmhål och rund halsringning i tvättat siden.

Byxan Harmony sk är ett par sköööna byxor i siden georgette. Draperad, lös ficka som löper från framstycket till bakstycket ger en avslappnad känsla till den i övrigt enkla passformen.

4 thoughts on “Dagens finaste från Stylein!

 1. Malinapralina

  Dina nättips är perfekta..dock inte snälla mot plånboken :D..först var det ett storinköp på Acne rean och nu på Stylein..blir dock lite osäker på hur storlekarna är..
  Har beställt allt i small..& hoppas de inte är små i stl.
  /Malinpralina

  Reply
 2. Shatilla

  Malinapralina – kul att du uppskattar mina webshopstips – jag älskar att kunna beställa via nätet! Jag upplever Styleins strl som normala. Jag har small i både toppen och byxorna! Hoppas du blir nöjd med dina inköp!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

5 × 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.