armband är detta från Sophie by Sophied. Söta Mathilda gav det till mig när vi sågs för en catch up och lunch förra veckan! Stelt armband i guld med fina detaljer känns helt rätt till alla nude, puder och beiga toner som vi kommer få se i många vårkollektioner snart.

Matilda berättade att e är på väg att lansera webbshop inom kort vilket känns extra kul då smyckerna endast säljs i utvalda få butiker.

Andra favoriter hos denna smyckesdesigner är de fina läderarmbanden med berlock som finns i flera fina färger!

5 thoughts on “Dagens finaste…

  1. Marie

    Detta armband har även jag köpt! Är så nöjd och använder det varje dag! Till ”Reklam” – allt behöver inte vara reklam utan kan faktiskt bara en gåva som man fått och sen vill ge sina läsare tips om. Läs inte bloggen om det stör dig så mkt……Tack för en rolig och bra modeblogg!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 − 2 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.