Lanvin lanserar den nya doften Lanvin La Rose nu i april. Det är Creative Director Alber Elbaz som har skapat en fantastiskt vacker flaska. ”La Rose ”på förpackningen är skrivet för hand av Alber Elbaz och ger flaskan en personlig touch. En vårdoft med mix av rosblad, svart vinbär , hallon, mysk, benzoin och Cederträ.

100ml kostar ca 535kr och den finns i butik from april. Jag älskar flaskan som är så vacker och doften ger en härlig blommig vårkänsla!

 

Idag har jag haft båda barnen hemma då Denzel har öroninflammation så det har inte funnits så mkt tid till jobb men när både somnade efter lunch passade jag på att jobba undan saker jag ej hann med i helgen och  förbereda lite möten som jag ska ha i slutet på veckan.

När barnen vaknat tog vi en promenad för att få lite frisk luft. Dagens kläder blev svart skinnjacka från Twist & Tango, vit klänning från Capri Collection och stövlar Ten Points.

3 thoughts on “Dagens konstverk…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 + 12 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.