20120415-192626.jpg

Hur fina och underbart ljuvliga är inte dessa produkter från Laura Ashley? Perfekta som gå bortpresent, till morsdag eller varför inte unna sig själv lite vardagslyx i form av lyxiga tvålar, strykvatten och väldoftande fönsterputs?

Ovan är ett litet kit med strykvatten, fönsterputs och glycerintvål. Doften på strykvattnet är ”Tiare Flower och Mallow” och doftar ren tvätt och fönsterputsen doftar ”Pink Grapefruit och Lime” – heeelt ljuvliga!

Jag tror även att serien innehåller lyxigt tvättmedel och sköljmedel från Laura Ashley.

Dessa 3 produkter hittade jag hos NK Kosmetik som har breddat sitt sortiment rejält på sistone och tagit in så många roliga, udda och annorlunda varumärken med fantastiska produkter.

Det är säsong för att tvätta fönster så den ska invigas till helgen, strykvattnet är perfekt när jag steamar mina toppar och tvålen tror jag ska få en egen plats i mitt dressingroom och dofta gott :)!

Vardagslyx när den är som bäst :)!

One thought on “Dagens tips!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.