Systertrion Dagmar har designat årets Rosa Bandet-version. Dagmars inspirerande farmor, som gett företaget sitt namn, gick själv bort i bröstcancer för ett antal år sedan.

I Sverige drabbas 20 kvinnor om dagen av denna hemska sjukdom. Rosa Bandet är en symbol för den kamp som dessa kvinnor för. Det fina med insamlingen är att alla kan vara med och bidra. Genom att köpa ett band för 25 kronor, skänker du 23,50 till Cancerfondens arbete.
Mönstret som Dagmar har skapat är delvis en symbol för treenigheten i deras systerskap men visar också på vikten av att öppna upp och agera med sitt hjärta.

Utöver mönstret till årets version av det Rosa Bandet, så har de även skapat en minikollektion där 10 procent av intäkterna går till cancerforskning. Ett skinnarmband, en t-shirt med Dagmar-logga, en halsduk, samt två tröjor i merinoull kommer att finnas till försäljning. Allt går förstås i en rosa färgskala.

Från och med måndagen den 24 september 2012 finns Dagmar-kollektionen till försäljning på Åhléns, Aplace, NK, Nelly.com och Thernlunds. De Rosa banden går att köpa på bland annat Lindex, Mekonomen och Ica.

2 thoughts on “Dagmar + Rosa Bandet

 1. Jeanette

  Drabbades själv av bc för 4,5 år sedan, då var jag 35 år….
  2 små barn och livet vändes upp och ner.
  Bröstlös men fullt frisk lever jag nu ett ”helt vanligt” liv. Har nu varit med om att båda barnen fått börja skolan, jag jobbar som tidigare etc etc. Vardagen rullar på – det är det bästa som finns!
  Allt detta pga snabb diagnostik, snabb operation och en rejäl dos cellgifter och strålning! Stöd kampen mot bc så att forskningen och behandlingarna fortsätter gå framåt!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.