Idag har jag bokat in en kemisk peeling hos Tina Wehlin på Renaissance Clinique för att boosta huden efter sommaren och inför hösten och vinterns torra månader. Det var evigheter sedan jag gjorde en ansiktsbehandling, kemisk peeling eller annan hudbehandling och det ska bli så skönt att få boosta huden lite.

En kemisk peeling är en behandling som på kemisk väg exfolierar hudens översta lager för att på så sätt blottlägga mjukare och hälsosammare hud därunder. Kemisk peeling hjälper även till att behandla en hel rad hudåkommor. Detta inkluderar miljöskadad eller hyperpigmenterad hud, acneärr och till och med känslig hud. Rynkor orsakad av solning, ålder och arv kan i många fall minska eller till och med elimineras med hjälp av kemisk peeling.

Kemisk peeling kan också förbättra hudens förmåga att kontrollera acne och/eller att tolerera extern påverkan. Vi får se vad Tina anser om min hudtyp och det är graden av skada på huden som bestämmer vilken styrka på peelingen som används.

Återkommer med bilder före och efter!

spa

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 − fjorton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.