Jag är ett fan av Clarins produkter, de passar min hud och ger resultat. Den senaste produkten jag testat är en cellutlitcreme som är intensiv och motverkar och minimerar celluliter detta genom att hjälpa till med utsöndringen av överflödiga fettceller.

Produkten heter High Definition Body Lift och den hjälper även till att jämna ut hudytan så att den både blir snygg och stramas upp. Den säljs bla på Eleven.se för ca 495kr.

Tidigare har jag använt en Cellulitcreme från Biotherm som jag alltid köpte på taxfree när jag var ute och reste men nu senast fanns den ej inne i sortimentet. Det finns ganska många cellulitcremer som lovar både det ena och det andra men jag tror på kombinationen av att röra på sig, dricka mycket och en effektiv creme (som i detta fall Clarins som funkar för mig) är den bästa kombinationen.

2 thoughts on “Dags att Shape up!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.