Jag har letat efter sköna, snygga ”hemmaplagg” och träningskläder ett tag och för en tid sedan ”klickade jag hem” flera snygga plagg som jag tänkte tipsa er om:

Detta set från Puma, med jacka med hög krage och byxa i grått med snygga gulddetaljer föll mig i smaken då det ej är någon luva och setet är både snyggt och i skön kvalite, så det fick bli en likadan uppsättning även i svart. Perfekt när man hänger i Thorildshallen på helgerna när Denzel har sin träning, liksom på mina egna powerwalks nu när det börjar bli lite kallare ute.

Jag hittade dessutom min favoritkänga  även den från Puma fast som varmfordrad. (Har haft en liknade i flera år utan foder som jag till slut fick slänga då de var så välanvända och slitna.) Grymt skön modell & perfekt höst/vår-sko innan och efter kyla och slask! (Finns olika varianter i skinn eller mocka här.)

Denna vindjacka  är en vävd funktionsjacka med många fina finesser och detaljer. Den är vindtät och superskön!  Jackan hittade jag här.

Jag upptäckte dessutom att just nu ger ELLOS  25% på  hela din order (Just vid en lite större order kan ett sådant här erbjudande bli en extra bonus).

3 thoughts on “Dags att uppdatera tränings & hemmaplaggen?!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.