I helgen har jag äntligen kommit igång med träningen och det har hunnits med två träningspass på Sturebadet! 

Dags att testa vattengympa kanske? Det finns 90 klasser/vecka att välja på!

Om man inte orkar träna kan man alltid njuta av en behandling i det nya spaet…..

Det är verkligen fantastisk miljö som är lugn, behaglig och inspirerande till träning! Jag tog en powerwalk dit båda dagarna så hade man uppvärmningen klar och därefter körde jag ben/rygg övningar i lördags och bröst/armar idag. Då jag inte har tränat ordentligt på ett tag insåg jag i helgen att det verkligen är dags att uppdatera träningsgarderoben, jag behöver inskaffa träningsbh, topp, tights och även skor. Det är alltid inspirerande med lite nya, snygga kläder att träna i tycker jag och mina gamla trasor har hängt med liiite för länge nu.

Jag kommer nog inte köpa allt nytt på en gång men när jag surfade runt för att leta hittade jag dessa fina plagg. Detta är vårkollektionen med snygga designsamarbeten som både Puma och Adidas gör!

Alexander McQueen for Puma

Stella McCartney for Adidas: 

 

 

2 thoughts on “Dags att uppdatera träningsgarderoben…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 11 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.