Ikväll kl 20:00 tänker jag sitta bänkad framför TV3, det är äntligen dags för premiär av svenska Project Runway och då med min vän Sofi Fahrman i spetsen och som programledare!

I första avsnittet hälsas de välkomna av programledaren Sofi Fahrman och mentorn Rohdi Heintz. De möts på en lyxig bar och dricker champagne. Men det blir en chockstart när de får beskedet att de måste slåss om tygerna runt omkring sig till den första utmaningen – att visa vilka de är som designer. Nu är det dags att presentera sin stil och de har två dagar på sig att skapa en outfit.

Den första visningen blir nervös för deltagarna. De visar upp sina skapelser på catwalken inför expertjuryn som förutom Sofi Fahrman består av pr-proffset och tidigare moderedaktören Rossana Mariano samt designern Marcel Marongiu. Veckans gästdomare är ingen mindre än V Avenue Shoe Repairs Astrid Olsson.

Tolv okända designers delar en dröm. I höst kan den drömmen bli verklighet. I Project Runway Sverige tävlar dessa talanger om priser värda över en miljon kronor och chansen att bli landets nästa stora namn på modehimlen. Med Sofi Fahrman som programledare, Rossana Mariano och Marcel Marongiu i expertjuryn samt Rohdi Heintz som mentor går deltagarna en stilsäker höst till mötes.

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 16 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.