Igår gjorde Keyla och jag Nutellafudge, då Keyla ville baka. Receptet hittade jag hos Jennys Matblogg som är en favorit och som mixar enkla vardagstips med otroligt vackra bilder på mat. Dessa måste ni göra om ni har tid, superenkelt och supergoda!

fudge

Det här behöver du till din nutellafudge :

3 dl vispgrädde

3 dl socker

1 dl ljus sirap

50 gram smör

1 msk honung

2 dl nutella

Gör din nutellafudge så här:

Mät upp grädde, strösocker, sirap i en stor kastrull. låt koka till 120-122 grader , eller tills smeten klarar “kul-provet ”  . Kulprovet är att du kyler ner några droppar av smeten i iskallt vatten, och när du kan forma en kula av detta så är den färdig. Rör sedan ner honung, och smör , och bryt till sist ner den nutellan i blandningen. Rör tills allt har löst sig och du har en fin smet. Känner du att smeten blir gryning – sätt på lite värme på plattan igen och rör tills den blivit blank.  Häll upp i en bakpappers-klädd form ca : 15*20  cm. Skär upp i lagom stora bitar när fudgen svalnat. Försvinnande goda.

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex + 18 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.