Den osynliga makeupen, den som ej syns men som ger resultat är vårens stora trend. Hudvården och makeupen går hand i hand och den ständiga efterfrågan på en naturlig look har lett till utvecklingen av produkter som slätar ut och jämnar till fina linjer. De nya utslätande och utjämnade produkterna kallas för ”Blur” som betyder sudda ut och resultat som utlovas är både direkta och långsiktiga.

Till skillnad från tex en primer som jämnar ut huden så jobbar en ”blur” även med hudtonen  och gör den så jämn som  möjligt.

Lóreal har en produkt som heter Nude Magique Blur (139kr) men jag vet att även Lancome och Garnier har egna ”blur”-produkter i sitt sortiment.

blur

Värt att testa tycker jag om man kan få ett effektivt resultat.

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − åtta =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.