I helgen har det varit 2 * kalas för Denzel som fyller 5år på måndag! I fredags bjöd vi alla dagiskompisar på Ben 10-kalas i Kronis Parklek och igår blev det kalas på Mc Donalds för hans privata kompisar.

Jag hittade massor av roliga tema-kalasprylar på PartyTajm som jag beställde hem förra månaden. Allt från servetter, sugrör, ballonger, tallrikar, presenter till godispåsen, lekar mm. Allt i Ben 10-tema och i färgerna blått och grönt enligt tydliga direktiv från Denzel! Så smidigt och enkelt och skönt att slippa springa runt i affärer och leta. Jag gillar att kunna beställa hemifrån soffan!

Två förväntansfulla barn som inväntar sina kompisar!

Dags för tårta – passionsfruktsmousse-tårta! Supergod!

Kalaset idag på Mc Donald`s var för Denzels jämnåriga kompisar, väldigt praktiskt och enkelt! En bra lösning nu när vi är mitt emellan boende och inte har möjlighet att bjuda hem vänner!

Ronald McDonald kom på besök och trollade!

Under tiden njöt vi av kaffe och fick vi en härlig catch up med vänner man inte hunnit träffa på ett tag!

(Kofta Hugo Boss, Fuskpälsväst Zara)

7 thoughts on “Denzel 5år!

 1. Anna

  My – Förstår det, men vänner är väl vänner oavsett om det är på dagis eller hemma man lärt känna dom? Ordvalet som lät lustigt.

  Reply
 2. Charlotta

  Tack för igår, jättemysigt kalas! Lukas pratade om det jättelänge. =)
  Ser fram emot Gröna Lund snart nu då det ääääntligen blivit vår. Kram!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.