…mot Rosa Bandet-tider… Garniers gröna produkter blir rosa under oktobermånad och de är bara ett av många företag som under denna period på året skänker pengar till forskningen av bröstcancer. Ett ämne som berör många. 

Pernilla är som bekant Garnierambassadör och stöder kampen mot bröstcancer, fick hem ovan broschyr med bild på henne igår. För varje såld Garnierprodukt går 5 kronor till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.

I vårt Nutrisse forum här på Pernillas Värld finns massor av info om Garniers produkter och utbud om du vill ha bra hår och produkt-tips!

Snart drar det även ihop sig till min & Pernillas shoppingkväll på Topshop i Stockholm som vi gör tillsammans med Garnier Nutrisse.

Jag fick igår info om att det är rekordmånga som redan har tävlat och anmält sitt intresse, vilket är superkul!! 3 vinnare kommer att få möjlighet att shoppa med oss till rabatterade priser under kvällen!

Om du har missat detta, så hittar du all info här! 

One thought on “Det börjar dra ihop sig…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.