Det enkla är det vackra…

okt
2010
13

Skrivet av: inom Shopping och Mode

4 kommentarer

Den här veckan är det pressvecka och idag hann jag förbi Sophie by Sophies och Pumas  presskontor. Matilda berättade bla att Sophie Gyllenhammar Mattsson har delat upp sina kollektioner i två olika, en lite lyxigare som endast innehåller guld, roséguldsmycken, stenar och juvler som kommer säljas under namnet Sophie Gyllenhammar och resterande kollektion som är mer ”fashionjuveler”, välgörenhetssmycken, silver och lite mer trendig kollektion kommer att säljas under namnet Sophie by Sophie.

Sophie by Sophie visade flera fina nyheter som når butik till våren…coola armband, kaxiga ringar och halsband med specialbeställda bokstäver…

Apropå smycken så beställde jag 3 silverringar för några veckor sedan med min familjs namn på .Jag har kikat på dessa ringar i över ett år men inte förrän nu blev det av. Ringarna heter just Ring! och är enkla, med en hamrad yta och kan beställas med valfritt ord el namn på. Jag tycker dessutom att ringen är finast att bäras flera tillsammans och därför ville jag ha 3 med familjens namn på.

Ursäkta min dåliga kamera, men ser tyvärr ej att namnet står på ringarna, men de är såå fina i verkligheten. Mina ringar kostar 600kr/st. Vill du se mer vad Manolin gör, ta en titt här.

Malin som är designern bakom märket Manolin gör även detta fina silverarmband med texter som som påminner om väl valda personliga egenskaper, tex Smart & Sexig, Lycklig & Rik, Erfaren & Nyfiken m.m. Armbanden finns i stl. S, M, L samt en öppen modell som passar alla, och de kan självklart även beställas med valfri text. Pris ca 1200:-4 kommentarer

  1. Anna
  2. Anna
  3. camilla

Trackback och pingback

Inga trackback eller pingback finns tillgängliga för denna artikel

Lämna en kommentar