Igår gav vi oss ut för att hitta lite sommarkantareller. 2 stora korgar tog vi med oss i hopp att hitta mycket och stooora kantareller :)….

Stor & Liten på jakt….

Några fulla korgar kom vi tyvärr inte hem med men ca 2 liter hittade vi och det är ju tillräckligt för att göra några kantarellmackor till kvällsfikat iallafall :)!

Jag tror att jag kanske vid ett tillfälle hittat mycket kantareller men de flesta gånger så går och går man mest och hittar lite bottenskrap. Någon gång ska jag hitta något riktigt grymt ställe där det växer massor av kantareller :)! Vi får helt enkelt ge oss ut igen!

Jag gillar att gå i skogen och plocka blåbär och kantareller, tycker det är en skön avkoppling med lugnet och tystnaden. Blåbär har vi hunnit med att plocka en del i sommar och jag skulle gärna hitta fler kantareller att frysa in så att man har till vintern.

På väg ut till landet så hann vi även ut till IKEA en snabbis för andra gången den här veckan då vi missat en del saker.

Idag får vi finbesök av barnens morfar och på söndag kommer nästa gäster! Jag håller tummarna för sol & badväder!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + nio =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.