V Ave Shoe Repair utökar sin design med doftlansering.  Den 12 december släppte V Ave Shoe Repair sin första doftupplevelse i form av ett doftljus. Stubbar, blanka sjöar och Berslagsidyll är inspirationskällan. Denna välluktande och väldesignade inrednings- och njutningsaccessoar har fått namnet ”Fatwood” och bär en bas av tall, med övertoner grapefrukt, ylang ylang och basilika.

Astrid Olsson och Lee Cotter, som är designerparet bakom V Ave Shoe Repair, har hämtat inspiration till doftljuset från sitt sommarhus i Roslagen.
Doftljuset ”Fatwood” kommer att säljas i V Ave Shoe Repairs egna butiker på Mäster Samuelsgatan 2 och Bondegatan 1 i Stockolm, men du kan även skeppa hem dem via hemsidan och priset är 695kr.

6 thoughts on “Snyggt doftljus!

  1. Jenny i England

    Hej Shatilla,

    Alskar doftljus och en bra julklapp.

    Jag alskar Calvin Klein, Jo Malone och Diptyyque ljus! Lovely. Ja, dyra, men vard doften i huset!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.