Förra lördagen tog jag och barnen en promenad  på Östermalm efter en lekstund i Humlan. Inom loppet av ett par minuter hade vi gått förbi säkert 5-10 personer som bar denna mössa?????

Jag fattar ingenting…. Vuxna människor med en  stor, pälstofs mitt på huvudet??? Personligen tycker jag den passar bättre på barn, men det är bara min åsikt…

Kommer denna mössa invaderar resten av Stockholm och Sverige som Canadian Goose-jackan gjorde för några år sedan?

Bilder: Sid & Sally

Nej tack! Denna trend hoppar jag över! Vem vet, kanske kommer jag gå äta upp mina egna ord om några år men just nu tycker jag att det är den fulaste mössa jag har skådat!!

10 thoughts on “Don`t like….

 1. Maria

  Tycker oxå att detta är en ren och skär barnmössa. Min sambo hade för några år sedan en killmössa med stor fet tofs på – jag höll på att skämmas ihjäl när jag gick brevid honom. En jättebaby såg han ut som!
  Nä, lite självkritik tycker jag nog att man bör ha!

  Kram Maria

  Reply
 2. Maria nr 2

  Jag såg två tonårstjejer på bussen häromdagen som hade varsin sådan mössa. Blev lite konfunderad för jag tror inte ens att min 7-åring hade velat ha den för att den är för barnslig.

  Har överhuvudtaget svårt för sådant som ”alla” ska ha, lite personlighet och egen tanke skadar inte!

  Reply
 3. karin

  Jättefin! Var kan man köpa den?
  Vill köpa en till mig, en till min äldsta dotter, och varsin till tvillingdöttrarna.’
  Hoppas dock att det är fuskpäls!

  Reply
 4. Bubbarna

  Ja, Shatilla jag tror att du kommer få äta upp detta. Tycker det är bra när det blir trend i mössor, för då tar även ungdomar på sig på huvudet. Tycker mössorna var snygga, kunde i och för sig vara lika snygga utan tofs.

  Reply
 5. maria w

  hej jag håller med dig jag skulle inte heller ge några kr för detta fula mössa jag tänker inte äga en sådan mössa. Själv älskar jag att använda mössa men aldrig en sån . men folk är som de är, alla ska a lika det tycker jag också är fånigt. var dig själv är bäst
  ha det bra! maria

  Reply
 6. Spektrum

  Det är ingen barnmössa. Ingen normal unge skulle ens vilja titta på den om de visste att pälsbollen är gjord av pälsen från blåräven, som under plågsamma förhållanden och vanvård, föds upp i små burar. Jag skiter fullständigt i hur mössan ser ut.

  Mode är ingen ursäkt till djurplågeri

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 + 19 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.