Just så här chic och vårsnygg skulle jag gäääärna se ut idag. Om vädret var liiiite varmare och jag inte kände mig så himla trött, frusen och sliten så kanske jag skulle kunna få till färgen beige på tröjan och håret i en knut, that`s it. Inspirationen de senaste dagarna har varit på noll pga stress, flytt och  allmänt totalt kaos bland kläder och allt, därav noll bilder på mig själv :)! Jag kommer igen om några veckor när vi har fått flytta in i huset och min förhoppningsvis egna Walk-in-Closet blir verklighet!

Kanske, kanske kan ett av rummet i nya huset bli min egen walk-in-closet. Det skulle vara helt underbart att få ha ett helt rum till kläder, skor, accessoarer och väskor. Få organisera allt snyggt och prydligt så att var sak har sin plats….

Erik får sitt garage och jag får en walk-in-closet, det är väl rättvist?

4 thoughts on “Drömmar just nu…

 1. Laila

  Snygg garderob du har på bilden! Vems är den?? (Om du vet?). Vet du annars var man kan hitta snygga tips och planlösningar om man ska bygga en egen walk-in closet, men inte vill ha elfa-backar, utan trähyllor m m? Tack!

  Reply
 2. Shatilla Holm Author

  Hej Laila,
  Hittade bilden på nätet när jag letade inspiration till walk-in-closet! Googla på walk in closet så kommer flera fina alternativ upp! När det blir dags för mig så kommer jag nog ta lite expert-tips från min inredningskollega Susanne här på Pernillas Värld!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 6 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.