Victoria Beckham med en Birkin i brunt skinn under armen….

Min drömväska är en en Birkin från franska modehuset Hermes. Prislappen ligger någonstans mellan 63 000 och 1 000 000 kronor, beroende på material.  Skulle jag få välja så är favoritfärgerna dessa:

I flera huvudstäder är det väntetid på denna väska i flera månader, helt galet! För dem som gillar denna väska och tills drömmen blir verklighet (drömma kan man ju!) så kan jag visa er denna nyhet från Thursday Friday!


Väskan Together bag är en canvasväska med tryck föreställande en klassisk Birkin-väska. Den coola väskan har blivit så populär att det redan är tre veckors väntetid på beställningar.

Går ju såklart inte att jämföras med orginalet men en kul vardagsväska med tanke på att priset endast är 320kr och kan köpas här!

Undra om Hermès godkänt detta….?

8 thoughts on “Drömmen om en Birkin…

  1. Eva

    Hej! Jag undrar var man hittar dom snygga randiga gröna conversen du visade här för ett tag sen. har kollat runt i affärer o på nätet men hittar inga, bara enfärgade. Vill ha såna. Kram

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 + två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.