NK Kosmetik har fått in ett nytt varumärke som heter BIOEFFECT .

Ett serum som är helt naturligt och stimulerar förnyelsen av hudceller. BIOEFFECT EGF Serum innehåller endast nio ingredienser som är nödvändiga för att stimulera huden att upprätthålla sin naturliga funktion, samt minska tecken på åldrande hud. Inga konserveringsmedel, parfym eller andra oväsentliga tillsatser används och serumet innehåller inga kända allergiframkallande ämnen.

Serumet framställs på Island och isländska forskare har utvecklat en metod för att utvinna EGF från korn odlat i vulkanisk aska, under en helt naturlig och organisk process, vilket ger ett rent EGF och möjliggör den högsta koncentrationen av EGF som finns i en kosmetisk produkt.

EGF är ett hormon som finns i huden och hjälper medan du sover. Några droppar varje kväll har visat sig vara nog för att överträffa, inte bara likvärdiga produkter, utan t o m extrema behandlingar såsom botoxinjektioner.

Du behöver inga andra mjukgörande eller hudvårdande produkter är nödvändiga.

Produkten är helt doftfri och har ett ganska högt mililiterpris, dock är den väldigt dryg och då du ej behöver några andra produkter såsom nattcreme blir produkten ganska kostnadseffektiv.

BIOEFFECT EGF Serum kan med fördel användas av personer med känslig hy och runt ögonen.

Jag testar just nu denna produkt och ser med spänning fram emot ett synligt resultat! Serumet är verkligen drygt och du behöver endast 2 droppar som du smörjer in i ansiktet. Det är enkelt att applicera och den går väldigt lätt direkt in i huden.

Det har fullkomligt exploderat på marknaden med olika serum och helt plötsligt så ska man addera ytterligare en produkt. Fördelen med Bioeffect är att detta serum är enda produkten för ansikte och dekolltage på natten.

4 thoughts on “Effektivt serum!

  1. Pernilla

    NK Kosmetik har helt klart bästa utbudet med nya spännande varumärken inom skönhet! Denna produkt ska jag kika på nästa gång jag är där! Tack för bra tips!

    Reply
  2. Ann

    Ohhh, det serumet är helt fantastiskt! Jag som annars har jättetorr hy har helt plötsligt inte alls det problemet längre. Jag har dessutom läst att man på Island gärna använder det för att läka eksem t o m på barn. Loooove it!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fyra =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.