Igår morse var jag förbi Efva Attlings pressfrukost för den nya butiken på Biblioteksgatan. En smakfyllt, inredd butik som är ca 3 ggr så stor än den gamla butiken i Birger Jarlspassagen.

Här finns allt som Efva designat, allt ifrån silversmycken till juveler och vigselsmycken . En trappa upp i butiken kan man även få sitta lite avsides och prova vigsel och förlovningsringar i lugn och ro. Den gamla Nespressobutiken är en perfekt yta för en smyckesbutik och Efva & Co har verkligen designat och inrett butiken smakfullt.

CHIC`s Rosie var så klart på plats!

Cool bild på Efva hänger i trappan.

Det stansades fina smycken på plats!

Idag öppnar hon dessutom sin nya butik i New York där hon endast har anställt svensk personal. För er som ej bor i storstäderna där hon har egna butiker så finns alltid hennes webshop, du hittar den här!

Efter detta stopp blev det en snabbis förbi SAND & Day som visade sina s/s 2012-kollekttioner tillsammans med Presskontakterna.

Kollektionen 2nd Day är en hit även till våren, pudriga pasteller, härliga blåa nyanser och flera snygga favoriter. Annika som är ansvarig för Day i Sverige berättade för mig att de har stor, ny yta på Åhlens City i Sthlm både för Day och 2nd Day där jag måste ta mig förbi för en närmare titt på det som landat i butik nu från höstens kollektioner.

AnnikaPalmgren, Countrymanager för Day & 2nd Day i Sverige

3 thoughts on “Efva öppnar nytt!

  1. Eva

    Hej. Efter ha letat runt i hela stan, Göteborg efter denna top, 2nd Day, tröttande jag fullständigt, helt hopplöst. Kan inte hitta den nånstans. Skulle det vara möjligt att höra om var närmsta återförsäljare finns här på Västkusten i detta märke.
    Tack på förhand.

    Eva

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 + 2 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.