Lyxen med att vara lite ledig mellan jobb är egentiden och tystnaden i huset när resten av familjen gått till skola, dagis och jobb… Jag älskar tystnaden & njuter av mitt morgonkaffe i lugn och ro… (Nya kaffefavoriten är Nespressos limited edition-smak Crealto).

20120919-143909.jpg
Jag försöker njuta av sensommaren, inte stressa trots en del möten och aktiviteter och försöker hålla dagarna oplanerade förutom lämning/hämtning av barn och ett träningspass på Sturebadet. 1 oktober drar allt igång igen och då vet jag att man är inne i vardagspussleriet som aldrig förr igen :)!

Ha en härlig dag!

6 thoughts on “Egentid…

  1. Shatilla

    Jag utryckte mig lite fel, jag är inte ledig utan sitter i karaktän (går till ett konkurrerande bolag) och jobbar för mitt gamla bolag hemifrån under några veckor.

    Reply
  2. Mamma till två

    Ja, det var ju lite skillnad. Men visst är det skönt med egen-tid ibland. Det behöver nog alla mammor och pappor för att orka med vardagen… 🙂

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 11 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.