Elisabeth Arden Pro

okt
2014
27

Skrivet av: inom Shopping och Mode

Inga kommentarer

Elisabeth Arden PRO är en helt ny serie hudvårdsprodukter samt behandlingar som precis lanserats i Sverige via Dermarome. Ett stort plus för kortare behandlingar som kan hinnas med på lunchen och som ger omedelbar effekt. Produkterna innehåller kraftfulla antioxidanter och en kombination av flera olika syror för maximalt återfuktande, utslätande och exfolierande effekt. En helt ny innovation är AHA Retinoid Konjugat, A-vitaminsyra och mjölksyra i en fusion, som ger fantastiska resultat på allt ifrån akne till åldrad hud på djupet. Denna smarta formulering ger en ”time release delivery” vilket i kombination med själva konjugatet gör att man inte upplever någon irritation på huden trots den kraftfulla formulan.

Jag har testat två av produkterna i denna serie.
Ansiktsmasken pirrar och har sig och efter en stund blir den lite lätt svalkande. Det känns verkligen i ansiktet även när man tvättat av den att man har gjort något, på ett bra sätt. Den är len och cremeig och riktigt härlig. Denna mask djuprengör, återfuktar och verkar anti-age. Låt verka 10-15 minuter…eller tom behåll den på under natten.
Den andra produkten heter Triple Action Protector och är en tonad dagcreme i en nyans som passar alla och med massa fukt och näringsämnen. Dessutom med solskydd 50.

Om man vill testa Elisabeth Arden Probehandling eller hemmaprodukter kan jag rekommendera Salong Unni i Moodgallerian. Inom kort kommer även behandlingarna finnas på Åhlens City

IMG_9896.JPGLämna en kommentar