Några av mina gamla kollegor på ELLE har startat en bloppis på Elle.se, såå himla bra idé!

Jag är grymt sugen på att starta en själv, har flera saker, både kläder, accessoarer och skor som jag ej använder utan bara ligger och tar plats. En del kommer att sorteras och lämnas in hos Stadsmissionen nu när vi snart flyttar men en del borde säljas av….kanske borde man starta en egen bloppis…..?! Vad tycker ni? Gillar ni Bloppisar? (Bloppis = kommer från bloggloppis och började dyka upp hos modebloggarna i slutet på 2007.)

Kul idé av ELLE iallafall och just nu finns det några riktigt fina vintagesaker, bla Johannas fina Bottega Veneta väska i brunt skinn, du hittar bloppisen här!

Idag har jag en superhärlig dag framför mig, snart lunchdate på Berns med några riktigt sköna pumor, därefter babyshower för ”hemlig” kompis och ikväll efterlängtad middag hos familjen F!

Önskar er en underbar lördag, återkommer med bilder från dagen :)!

5 thoughts on “ELLE Bloppis!

  1. Elizabeth

    En bloppis vore underbart! Jag tittade in på ELLE bloppisen, skulle ha gett vad som helst för den snygga väskan – tyvärr var den redan såld…

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + 15 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.