Ellegalan börjar närma sig med stormsteg, nästa fredag på Grand Hotell. Ska bli fantastiskt roligt, en tradition som nu är inne på sitt 11 år för mig!!! Heeelt galet att jag har gått på denna underbara fest i såå många år (man börjar känna sig riktigt gammal :)!

Jag har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig, på morgonen  är jag inbjuden till presskonferans och jag lovar att rapportera direkt efter den om samtliga vinnare!

Festen startar 18:30 och då är klädseln fest! Inte så avancerat kan tyckas men detta är Modefesten nr 1 i Sverige och faktiskt den fest som jag tycker att folk anstränger sig mest för att visa sitt snyggaste jag :)!  Det kommer självklart vara allt ifrån galautstyrslar till slitna jeans.

Själv skulle jag gärna vilja hitta en svart ”one shoulder”-klänning… Den skulle passa perfekt till skorna jag köpte i Paris….hhmmm, måste nog ge mig ut på en ordentlig klänningsjakt till helgen.

Någon som har något bra klänningstips?

Om man inte är sugen på att köpa nytt kan man alltid hyra. Rent – an- outfit är ett koncept som blev känt tack vare Sex and The City, nu har det nått Sverige genom Sabina and Friends i Stockholm som tagit konceptet ett steg längre. Genom att du är medlem kan du här abonnera på både kläder och  väskor. Det finns olika abonnemang att välja på och priserna ligger på 600kr och uppåt. Ett sätt att ständigt förnya sig garderob samtidigt som konceptet är miljövänligt!

Jag har inte testat detta koncept eller besökt deras showroom men jag är allt lite nyfiken på att se vilka märken och plagg som de erbjuder! Ett jättebra alternativ till dem som inte är så intresserade av mode, inte har tid eller helt enkelt bara vill ha lite modehjälp på traven!

5 thoughts on “ELLE-Gala & klädångest…

 1. Anna

  Alltid kul med svensk design, så jag skulle hitta en klänning från någon av våra duktiga svenska designers! Ser fram emot din rapport från festen! Önskar dig en kul kväll där.

  Reply
 2. Shatilla

  Väldigt snygg AnnSofie Back-klänning Pernilla, kan bara hålla med. Faktiskt lite Shatilla över hela klänningen :)!
  Anna – är helt inne på en svensk designer och ska faktiskt gå och prova lite olika varianter imorgon – vi får se vad det blir :)!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.