elle

På fredag är det dags för ELLEgalan 2013, årets kanske bästa, roligaste och härligaste modefest på Grand Hotell i Stockholm. I år blir det jobb hela kvällen för min del då detta är ett av 44 tidningsvarumärken som jag arbetar med. Vi har bjudit in över 100 st annonsörer, samarbetspartner och media/reklambyråer som vi ska mingla med och ta hand om under kvällen.

Det är 16:e året i rad som denna modefest anordnas och jag tror att detta blir mitt 11:e el 12:e år som jag är på galan och endast 1 år har jag gått som gäst. Även om det är mycket jobb och stress en kväll som denna så är det väldigt roligt att vara på plats och få uppleva detta om man älskar mode som jag gör! Det delas ut priser till Årets Designer, Årets Stylist, Årets Fotograf mm. Hela modebranschen samlas på en och samma plats och det bjuds på fantastisk mat och drycker. Miljön på Grand Hotell i Vinterträdgården där festen har varit de senaste åren är som ni säkert förstår helt magisk.

I år fyller dessutom svenska ELLE 25 år så det kommer med största sannolikhet bli något alldeles magiskt!

Självklart får ni följa med, jag ska försöka rapportera här så fort jag hinner från kvällen men om ni inte följer mig ännu på Instagram så tycker jag att ni genast ska göra detta för snabb uppdatering – shatillah.

One thought on “ELLEgalan 2013

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.