Vackra, härliga, inspirerande och ständigt lika fräscha Ema Wiklund presenterade under tisdagmorgonen sin nya kroppsvårdserie – Emma S. Body för svenska skönhetsredaktörer, journalister och bloggare i Arnoldhuset.

Vi bjöds på fräsch och god frukost och fick produkterna samt Emmas nya Skönhetsbok presenterade för oss.

Body-serien innehåller fyra effektiva återfuktande kroppsvårdsprodukter – Bodylotion, Handcreme, Body Scrub och Body Wash.

Jag testade produkterna när jag kom hem och doften Fresh Grapefruit är helt ljuvlig och jag tror att jag kommer bli helt beroende av att dofta så här fräscht :)! Handcremen, bodylotionen, bodyscruben och bodywashen har samtliga denna helt magiska doft som du bara vill ha mer och mer av! Produkterna går snabbt in i huden utan att klibba och ger huden en härlig lyster.

Produkterna säljs exklusivt på Åhlens och priserna är från 99kr – 149kr.

Emmas Skönhet är en modern och personlig skönhetsbok där Emma ger generöst med tips och råd som hon samlat på sig under sin långa modellkarriär. Boken är superfin, intressant, lättläst och innehåller massor av roliga och vackra bilder. Boken kommer säljas i bokhandeln from september.

Emma och jag lärde känna varandra när vi pluggade på IHM för några år sedan (Jag marknadsföring och Emma med inriktning ekonomi om jag ej minns fel) och kort efter att hon var klar med sina studier lanserade hon sin hudvårdserie  Emma S. Helt fantastiskt och superroligt!

Alla som ville fick sin bok signerad & så klart att alla ville det :), kön var lång!

2 thoughts on “Emma S. lanserar kroppsvård

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 − fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.