Imorse var jag på pressvisning av Emma Wiklunds egna hudvårdserie Emma S.Serien lanseras den 9 september över hela Sverige via Åhlens samtliga varuhus som har exklusiviteten att sälja denna serie i 2 år. Producent är svenska CCS som har 30 års erfarenhet av läkemedel och hudvård och produktserien består av totalt tolv produkter, med fuktkrämer, rengöring och anti-ageing.


 -  Jag har alltid använt produkter som ligger åt det medicinska hållet. Dessa produkter är ofta dyra och kommer i tråkiga förpackningar. Tanken med Emma S är att paketera innehållet på ett snyggt sätt och göra det attraktivt, både utseende- och prismässigt, berättade Emma under presentationen.

Produkterna doftar fräscht, känns sköna mot huden och kladdar inte. Jag har inte hunnit testa igenom alla produkterna men ser fram emot att göra det. Varför namnet Emma S.? Emma S är Emmas gamla modellnamn och Emma gillade namnet grafiskt samt att man då även kan tänka Emmas.

Jag gillar Emma, en driftig kvinna som alltid  är glad och trevlig när man träffar henne och jag önskar henne stort lycka till med denna lansering och hennes nya företag . Emma och jag pluggade samtidigt på IHM och hennes exkille Per Stumer och min man Erik har spelat basket ihop för många år sedan.  

4 thoughts on “Emma S.

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 12 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.