Nu är man tillbaka i kylan och den svenska sommaren igen. Vi har haft några underbara dagar i Alicante och verkligen boostat kroppen med sol, väme, sömn och träning. Som jag berättade bodde vi på ett litet boutiquehotell som hette Hostes Amerigo. Perfekt beläget mitt i Alicante, nära bra restauranger, tapasbarer, shoppinggator och stränder.

Jag känner mig utvilad och kombinationen av sol, värme och träning älskar jag när jag är ledig. Jag återvänder gärna hit med familjen snart igen!

20120604-110251.jpg

20120604-110315.jpg

20120604-121828.jpg

Frukosten var helt fantstisk, allt ifrån färska frukor, nybakad bröd, gott kaffe, juicer, ägg och bacon mm!

20120604-121553.jpg

Har jag sagt att jag älskar sol och värme?

20120604-110339.jpg

Tack Lotta för en underbar helg!

Måndag igen, man är tillbaka på jobbet, Keyla har fått vattkoppor och genast var verkligheten ikapp en snabbare än kvickt :)!

2 thoughts on “En perfekt helg i Spanien!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.