Den här veckan startar Nespresso en tävling där du kan vinna en resa för två till Paris.

För att vara med och tävla ska du fotografera vad som symboliserar en kreativ kaffestund för just dig. Det kan vara sättet man förvarar sitt kaffe eller sina kaffekapslar, placeringen av sin kaffemaskin eller hur man dricker sitt kaffe. Därefter laddar du upp din bild på Facebook eller Instagram (viktigt att du har en publik profil för att det ska funka) och lägg till hashtagen #umoment och en motivering (högst 140 tecken) om varför bilden representerar en kreativ kaffestund för dig.

Vinsterna i tävlingen är:

* Första pristagaren vinner en weekendresa för två till Paris med flyg tur och retur, 3 hotellnätter, ett VIP-besök på Nespresso Boutique Champs Elysées och en U-maskin. (Värde ca 10 000kr)

* Samtliga andrapristagare (9st) får ett exklusivt Nespresso-kit bestående av maskinen U, tillbehör till maskinen samt kaffekapslar och koppar. (Värde ca 2300 kr).

Jag sitter med i juryn för denna tävling, så tävla gärna, det vore ju grymt roligt om just en av mina kära läsare tog hem första vinsten!

Tävlingen pågår fram till 18 November och hittas här–  Lycka till!

3 thoughts on “En resa till Paris eller kanske lite kaffe?

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 5 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.