Ikväll var jag & Erik på premiären av Lena Philipsson – Min Drömshow på Cirkus!

(Bilder lånade  här)

Så brilliant och smart av Lena & Co att bla ta hjälp av Benke och dansare från Bounce. Showen kändes modern, rolig och vi bjöds på grymma dansare, en avslappnad och cool Lena Ph som inte bara brände av hits efter hits utan var ganska rolig och avslappnad i snacket mellan låtarna.

Liveorkestern samt DJ Sleepy på scen gjorde helheten till en grym show! Dessutom är hon grymt snygg på scen! Funderar du på att gå och se denna show kan jag varmt rekommendera den!

Duktiga designern Bea Szenfeldt har designat hennes scenkläder och kroppsstrumpan i finalnr får 10 poäng av 10 möjliga :)!

Bild: Mikael Engström

Klänning Greta, väska Balenciaga, skinnjacka Zara, pumps Louboutain.

Jag träffade Pernilla, Jessica & Charlotte P på plats som även ska se Carolas premiär på Tyrol imorgon, ska bli spännande att höra om den :)!

2 thoughts on “En riktig Drömshow…

  1. Raman

    Andrew, men e4r den tillre4ckligt bra ff6r att fungera som enda daruamgsme? 🙂 Vill ju inte ge5 runt o dammsuga och se5 e4r det fortfarande dammigt eftere5t.. och jag dammsuger mf6bler/hyllor/alla ytor, gillar inte att damtorka Ste5hl Malin, ja en sje4lvge5ende kanske e4r ne5t 🙂 Kruxet e4r ve4l att man e4nde5 behf6ver en vanlig se5 jag me5ste kf6pa en se5n c4NDc5.

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.