Jag hann knappt starta datorn på jobbet idag och få iväg några viktiga mail förrän hela datorh-et kraschar totalt. Jag har tydligen fått något virus som kraschat hela burken så det har tagit hela dagen att få det fixat. Till slut cyklade jag hem för att jobba och få något gjort – en riktig skitdag so far! Inte riktigt vad man behöver när man snart ska vara ledig….. Jag hoppas allt på datorn dessutom går att rädda….

När jag kom innanför dörren möttes jag av denna fina låda….

20120702-154844.jpg
En otroligt lyxig och fin box signerad mitt namn!
Jag blev genast på gott humör när jag öppnade den & fick mig ett gott skratt – den innehöll en discokula, citroner, lime & en flaska Hpnotiq! Helt underbart!

En likör som innehåller en fräsch blandning av exotiska frukter, vodka och cognac! Den här får nog följa med till helgen och användas till att blanda fördrinken med hos våra vänner!
Tack Fredrik! Du vände denna skitdag och fick mig att skratta :)!

20120703-090906.jpg

One thought on “En riktig skitdag!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.