Jag har tidigare tipsat er om det nystartade svenska märket Alex & Fred som gör underbart söta sängkläder till barn. Just nu har jag fått möjlighet att erbjuda er, mina bloggläsare 20% rabatt på hela sortimentet i deras webshop.

Erbjudandet börjar idag 1 december fram till söndag 4 december. En perfekt present att ge bort, julklappstips eller varför inte unna sig själv och sina barn, nya fina säng/vagn/spjälsängskläder? Sänkläderna finns i flera fina färger både för tjej och kille!

Deras julerbjudande med påslakan, örngott + fint lapptäcke är en perfekt kombo.

Shopen hittar ni här och för att erhålla 20% rabatt på din order, anger du SHATILLA som kod i kassan!

4 thoughts on “Erbjudande från Alex & Fred

  1. Ulrica

    Hej! Ulrica heter jag och jobbar som inredare. Kika gärna in på min blogg där jag skriver om mitt jobb på inredo Design, mitt liv och lite annat smått och gott.
    Kram

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 7 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.