Jaaa, då var det här med att få ihop vardagen med jobb, vabb, vattkoppor och allt där emellan som ska hinnas med. Denna vecka har det varit ett enormt pusslande för att klara av allt och tack gode gud för en svärmor som bor nära och har möjlighet att rycka ut när det tryter, bästa vänner som älskar att umgås med ens barn och frågar om de får vara barnvakter! Utan er hade man aldrig fått ihop sin vardag. Självklart krockar allt och så har det verkligen varit denna vecka. Dock så mår Denzel mycket bättre, kopporna börjar torka ut och Keyla har inte fått något ännu (vet ej om det är bra eller dåligt, hade varit skönt om även hon fick det denna sväng.)

Annars har veckan varit full av mycket jobb och det även kvällstid med bla event som vi ordnade för vår titel Plaza Interiör och Bang & Olufsen som blev superlyckat, nästan 200 pers kom och kvällen flöt på väldigt bra! Sååå himla glad för detta.

20120522-225825.jpg

Tidigare under samma dag hann även jag och en kollega med en rolig upplevelse med Mild Press som anordnade en annorlunda modevisning för sina barnmärken Ebbe, The Brand, Hunter, Elodie Detals, Polarn & Pyret mm.

20120522-225934.jpg

Detta på en sightseeingbuss genom Stockholm city ut till Djurgården. Superduktiga barn visade höstens och vinterns plagg och flera fina kollektioner på plats. Hunter bjöd på underbart söta stövlar till hösten (både allväder och gummistövlar), Polarn & Pyret väljer att lägga ner sin mammakollektion och istället storsatsa på skolbarn, 122-152.

The Brand och Ebbe har helt underbara höstkollektion som är stora favoriter för mig, kommer nog bli en hel del inköp av dessa märken till hösten!

20120522-225906.jpg

Snyggaste leggingsen kommer ifrån The Brand.

Elodie Details har helt klart snyggaste napparna och har även lanserat en ny barnvagn som är helt bedårande!

20120522-230013.jpg

20120522-225954.jpg

Som ni förstår så visades det vääääldigt mycket fint som kommer i höst!

3 thoughts on “Vardagspyssel & lyckade Event!

  1. Ginger

    Inkubationstiden för vattkoppor är mellan 2 till 3 veckor!
    Mitt första barnbarn (3 år) fick vattkoppor för 2 veckor sedan och nu är det hans lillasysters (1 år) tur

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − tolv =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.