IMG_9788.JPG
Sedan några dagar sedan har jag testat ett nytt hudvårdsmärke – Exuviance.
En exfoliering i cremeform som tar bort döda hudceller, stimulerar huden och ger lyster. En produkt som känns att den är verksam och högkoncentrerad och ska användas 2ggr/v. Den andra produkten är ett serum som är lite lätt kylande och som minimerar rodnad, känslig hy och rosacea. Även denna väldigt koncentrerad och det känns att huden jobbar när man smörjer in den. Den innehåller bla Algextrakt, extrakt från mjölkört och växtblandning av lakrits och hästkastanj.
Den tredje produkten är en C-vitamin booster. Pulver som blandas med ditt serum eller ansiktscreme och som återställer fasthet och minimerar pigmentsfläckar och fina linjer. Tre riktigt bra och effektiva produkter. Det finns en djungel av hudvårdsmärken, billiga till dyra. Jag älskar crèmer och testar mig gärna fram. Märker jag dock att huden inte mår bra av vissa märken byter jag direkt. Vissa favoriter återvänder jag ofta till men älskar att testa mig fram. Dessa produkter var en positiv erfarenhet och jag kan absolut tänka mig att testa Exuviance igen. Huden är som håret, i olika perioder/faser i livet kan det behövas olika typer av produkter.

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 18 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.