Ni har säkert sett Chanels hypade fejktatueringar från vår och sommarvisningen 2010.  En rolig, tillfällig accessoar för den  som ej vågar ”på riktigt” .

Nedan ser ni hur modellerna var smyckade på ovan visning och som inspirerat väldigt många…

Fashionista utanför Chanels visning i Paris…

Jag har hittat en sajt, Fake Tattoos  som säljer temporära tatueringar och där man själv kan designa och sätta samman sina egna favoriter. Nedan är mina favoriter, även om jag ännu inte har hittat rätt tillfälle att ha dem, men den som väntar på något gott…

Priserna ligger på ca 79kr och uppåt, blir du sugen hittar du fler varianter här!

3 thoughts on “Fake it til you make it…

  1. Anna

    Jag är alldeles för feg för riktiga tatueringar. Fejktatueringarna på visningen var ju så coola, riktigt läckert faktiskt. Men precis som du vet jag inte riktigt när jag själv skulle ha dom. Ha en bra måndag trots att vädret är lite tråkigare idag:-) Kram Anna

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + sjutton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.