Igår var jag på pressvisningen av Lars Wallins jubileumsutställning Fashion Stories på Prins Eugens Waldermarsudde ute på Djurgården. Han firar 20 år som Sveriges främsta Haute Couture designer och denna utställning är en hyllning till hantverket – handens intelligens.

Om du är modeintresserad och älskar kläder så måste du gå och se denna utställning, den är fantastisk!! Lars Wallin har skapat en otrolig mängd designkreationer som visar sin otroliga bredd som designer och hans känsla för  fantastiska detaljer. Han visar allt ifrån kända personers bröllopsklänningar, scenkläder, Miss Worldklänningar, sina olika samarbeten med Make up Store, Jofama, Carpe Diem mfl.

Jag skulle kunna gå där i flera timmar, en utställning som man absolut skulle kunna återkomma till både 2 och 3 ggr då det finns så otroligt mycket att titta på och du upptäcker nya detaljer hela tiden!

Utställningen pågår fram till 18 september i år .

Lars visade några av sina fantastiska skisser på plats.

En av många fantastiska brudklänningar…

Foto: Brendan Austin

I samband med utställningen har Lars även tagit fram en katalog med alla hans mästerverk, ett underbart inspirationsnöje för en Fashionnörd som mig :)!

5 thoughts on “Fantastiska Fashion Stories

 1. Maria

  Hej,
  funderar på att köpa en väska från Marc Jacobs modell”Ukita” .
  Den finns tydligen i två storlekar, såg på bilder här på bloggen att du har en sån väska, undrar om du har den stora eller lilla?
  Tack för hjälpen! 🙂

  Maria

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + fyra =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.