”We Only Want You For Your Body” – Dessa sju gripande och provocerande ord är den definierande filosofin av Anatomicals – hudvårdsmärket som inte tar någonting seriöst förutom att göra dig ren, fräsch och underbart doftande.

Med sitt kvicka och vitsiga språkbruk, klara färger och snygg paketering syftar märket till att skapa leenden hos sina användares ansikten under tider på dygnet (tidiga morgonar, sena kvällar och alla timmar emellan) när det sista du tänker på är att le.

You Need A Bloomin’ Shower! Ros och Jasmin
Denna sötdoftande upplyftande blandning av blommor kommer boosta din dusch och göra dig garanterat fräsch och återfuktad efter en lång, hård dag.I’ve Had The Thyme Of My Life! Cypress och Timjan
Ingen kommer stoppa undan denna pärla i ett badrumsskåp. Fylld med lugnande cypress och avslappnande timjan kommer denna krämkompis mjuka upp din hud efter en stressig dag.

Sud The Lot Of You! Mango och Papaya
Denna duschkräm återupplivar och är en explosion av papayaextrakt och mjukgörande mangoextrakt, som är den perfekta duschpartnern som piggar upp.

Produkterna är helt fria från sulfater och SLS och kommer att säljas exklusivt på KICKS-butikerna. Priset är 79kr/st.

4 thoughts on “Färgglatt från Anatomicals!

  1. Sanne

    Vá kul att du skriver om det. Jag köpte en sådan handtvål igår på Kicks, det var extraerbjudande nu, just för att den var så cool och färgglad. Jag har inte öppnat den ännu men hoppas den doftar härligt! Det var citat från diverse Elvislåtar på baksidan på den jag köpte! 🙂

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.