Babyshop har fyllt på med höstens & vinters ytterplagg från MOLO, jag älskar de starka färgsprakande färgerna på deras plagg!

Den här söta i ceriserosa skulle passa finfint på Keyla i vinter, både och hon Denzel behöver nya vinterplagg då de vuxit ur förra årets overaller och täckbyxor.

Denzel är inte sugen på overall i år utan vill hellre ha jacka och täckbyxor, denna jacka från Molo tycker jag är superfin!

Fin färg och roliga detaljer!

Molo´s härliga fleecejackor finns i massor av härliga färger!

Det känns som att det snart är dags att börja planeringen av barnens vinterplagg & gå igenom och rensa det som börjat bli för smått. Jag brukar försöka sortera i tre högar, slänga (allt som är trasigt och sönderslitet), ge bort (det brukar vara tacksamt att ge bort till vänner som har barn i ålder strax under ens egna & sälja secondhand (Plagg som fortfarande är i bra skick och förtjänar en ny ägare)!

One thought on “Färgsprakande från Molo

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + tretton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.