Åhh, jag älskar dessa härliga fashionauktioner!

Nu är det dags igen, Auktionsföretaget Bukowskis kör en favorit i repris. Mellan den 9-13 mars 2011  visas ”Vintage & Juveler på Bukowskis, en utställning med lyxmode, designerväskor och smycken.

De utställda föremålen kan du sedan köpa under en auktion som hålls den 14 mars 2011.

Under förra årets auktion kunde du fynda Chanel-smycken, Lanvin-kreaktioner och designerväskor under auktionen. Dessutom såldes en klassisk koffert från Louis Vuitton. Det var auktionens mest populära föremål, och prislappen landade på 138 000 kronor.

Nytt för i år är att Bukowskis värderar vintagekläder på NK i Stockholm och i Göteborg den 12 och 13 februari 2011.  Dags att rensa i garderoben, har du gamla designerväskor, smycken eller ett lyxigt plagg i din garderob som du tröttnat på så är detta ett perfekt tillfälle att få det värderat och kanske tiom sälja!

14 mars skriver jag in i min kalender redan nu! Kanske ses vi där?

2 thoughts on “Favorit i repris!

 1. Jenny i England

  Hej Shatilla…tack for ditt fina ’svar’.
  Jo, jag finns har men jobbat mkt och knappt hunnit koppla av med er underbara blogg,….fast jag sa garna vill..
  Jag har en 2-aring med, gift och har inte mkt tid over till att kolla in trender (fast jag kopte den sista Vogue med Victoria Beckham pa omslag..) sa om du kunde beratta for mig vad som ar trendigt i ar vore bra,snalla. Jag brukar kla mig i det som kanns ratt oavsett mode, men samtidgt vill man ju kunna veta vad som e ’om the pulse’. Advice, please.
  Kram pa dig Shatilla

  Reply
 2. Shatilla

  Hej Jenny i England,’
  Jag förstår precis, tiden bara svischar förbi när man har små barn :)! Jag lovar att återkomma med en trendrapport för våren med förhoppningsvis liiiite inspiration till kommande inköp! Ha en bra dag!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + sex =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.