Nuxe är ett franskt hudvårdsmärke som äntligen fått lite bredare distribution i Sverige. Sedan en tid tillbaka så finns varumärket på bl.a. Apoteket Hjärtat samt även NK och Åhléns.

Jag har använt detta märke i flera år och bland mina favoriter, speciellt vintertid är deras läppcerat (finns nu även som stick) och deras handcreme.

Produkter som bla innehåller honung, inga konstiga tillsatser och är väldigt mjukgörande och går direkt in i huden utan att kleta.

20111113-162641.jpg

Genom åren har även deras make up-produkter utvecklats rejält. Två favoriter som hängt med i min necessär ett tag nu och som jag hela tiden shoppar nytt av är deras solpudersom är ett kompakt bronzepuder (helt utan mineraloljor och animaliska ingredienser) och deras concealer (finns i två nyanser och jag använder den för mörkare hy).

Concealern är som en pensel, enkel att applicera, även denna helt utan mineraloljor och animaliska ingredienser samt både korrigerar och ger hyn lyster.

På Åhlens City i Stockholm har de även egen disk med personal, så där kan man får experthjälp om man är osäker på vilken produkt som passar just din hy bäst.

4 thoughts on “Favoriter från Nuxe

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.