Modeveckan i Stockholm är egentligen inte slut, åtminstone inte den för inköp. På tisdagen gick Svenska moderådets traditionsenliga, påkostade fest av stapeln i regi av Bindefeld AB. Jag & mina kollegor var på plats såklart, det blev en tidig kväll för mig men vi hade väldigt trevligt & jag träffade många härliga personer som jag ej träffat på länge!

moderad

(Kvällens outfit blev kappa Stylein, topp Gina Tricot, byxor Jofama, väska Michael by Michael Kors)

Jag & mina kollegor Maria och Lotta.

 

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − tolv =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.