diana_sfse

Har ni sett filmen om Diana? Jag är sugen på att se den och tänkte boka biljetter i helgen för att se den. Jag har läst att man i filmen får  följa folkets prinsessa och hennes två sista år i livet. Efter skilsmässan från Prins Charles har hon en hemlig affär med hjärtkirurgen Hasnat Kahn – en för många okänd förbindelse där både Diana och Hasnat gör vad de kan för att skydda varandra från omvärldens ögon.

Naomi Watts spelar huvudrollen och kläderna som hon bär i filmen har till stor del skapats av brittiska designern Jacques Azagury.

Prinsessan Diana hade ett stort intresse för mode och i filmen har Azagury återskapat några av hennes mest kända kreationer.

0909.CR2

diana

Är du på väg till London kan jag tipsa om att Kensington Palace är ett måste att besöka om man vill ta del av den tid Prinsessan Diana var gift med Prins Charles. Slottet är numera Prins Williams hem, Dianas äldste son. Prinsen med familj flyttar in i den nyrenoverade, privata delen av slottet under hösten.
Delar av Kensington Palace är öppet för allmänheten och just nu pågår utställningen Fashion Rules som bjuder på glitter och glamour med kungliga kreationer som tidigare burits av Prinsessan Diana, Drotting Elizabeth II och Prinsessan Margret. Utställningen pågår till och med juni 2015.  (Mer info hittas här www.hrp.org.uk)

 

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + 17 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.