I vår är det trendigt att ha fläta/flätor i håret! En avslappnad och skön trend tycker jag då jag oftast slänger ihop en fläta när jag går hemma och är alldeles för trött eller stressad för att hinna göra något annat kul med håret! Ju slarvigare desto trendigare i vår, ha ha – kul att man för en gång skull kommer vara heeelt rätt i håret när man ”såsar” runt hemma :)!

Här ser ni några snygga och inspirerande bilder, det behöver inte vara så svårt….

För en mer kvinnlig look så är mitt tips att ha en lång fläta istället för två ”Pippi Långstrump-flätor” alt är det väldigt snyggt att ha det som Nicole Richie för lite mer liv i håret om man bara sätter upp det i en knut!

Glad Påsk mina kära bloggläsare, hoppas ni får en härlig påskhelg med massor av sol! Själv ska jag njuta av familjen, gå på en väns dop och bara vara ledig!

Kram på er!

2 thoughts on “Fina flätan….

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

ett × 2 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.